Ontwikkeladvies

Helaas is de subsidie voor het Ontwikkeladvies stopgezet per 31 december 2019.
Wil je de regie voor je loopbaan in eigen handen nemen en nadenken over je loopbaan? Je kunt bij Coaching Aanzet nog steeds terecht voor een Ontwikkeltraject.

Het traject bestaat uit vier individuele gesprekken. Samen kijken we naar je huidige werk, naar wat je kunt en leuk vindt, waar verandering wenselijk is en waar wellicht in de toekomst banen voor jou te vinden zijn. Coaching Aanzet kan je ook helpen om nieuwe plannen in gang te zetten.

Tijdens persoonlijke begeleiding van in totaal vier uur staan jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen centraal.

Na het volgen van het Ontwikkeltraject heb je een beter beeld hebben van wat je wilt, kunt en wat de mogelijkheden zijn om te zorgen dat je werkend de AOW-leeftijd kan bereiken.

Het ontwikkeladvies;
onder begeleiding nadenken over je loopbaan

“Het heeft mij inzicht en bevestiging gegeven. Ik merk dat ik er in de praktijk iets aan heb: in situaties denk ik terug aan besproken zaken en ben me meer bewust van de stappen die ik kan nemen.”
“Ik ben uit mijn tunnel gekomen en heb nu weer een gezondere, bredere kijk op zaken.”
“In een goed opgebouwd programma worden in 4 sessies je kwaliteiten, je ambities en je doelstellingen omgezet in een plan van aanpak.”

Over Coaching Aanzet

Ik, Gabrielle Kiefmann, ben professioneel coach. Ik ben aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en NOLOC Erkend Loopbaancoach.

Als coach help ik je om het beste uit jezelf te halen. Naast de gesprekken gebruik ik hiervoor goed gefundeerde tests en analyses.

Mensen komen bij mij omdat ze studiekeuze- of loopbaanvragen hebben, last hebben van stress of andere problemen.

Neem contact op voor een ontwikkeladvies >>