Persoonlijke coaching bij Coaching Aanzet

Personal coaching helpt je om jezelf te leren kennen. Door coaching overwin je je belemmeringen en versterk je je mentale kracht. Hierdoor word je succesvoller in het behalen van je doelen en het vergroot je je levensgeluk. Doordat je daarnaast zicht krijgt op je eigen talenten haal je meer uit jezelf en kom je tot ontwikkeling in je werk en je persoonlijk leven.

Vergroot je effectiviteit

Wil je werken aan je persoonlijke doelstellingen? Wil je leren jezelf beter te profileren? Wil je je eigen koers te varen?
Mijn persoonlijke coaching gericht op effectiviteit gaat over het helder vaststellen van je doelen. Je leert gebruik te maken van je talenten en kwaliteiten zodat je het maximale uit jezelf kunt halen. Hierdoor ben je in staat barrières te overwinnen die je weghouden van het bereiken van jouw doelen.

Vergroot je assertiviteit

Heb je moeite om voor jezelf op te komen? Of kun je je grenzen niet zo goed aangeven?
Ik leer je om vriendelijk maar krachtig voor jezelf op te komen door je gedachtes, gevoelens en behoeften te uiten. Op die manier ben je in staat om bij jezelf te blijven en tegelijkertijd steviger op te treden in gesprekken met bijv. leidinggevenden of collega’s.

Jezelf willen profileren

Wil jij je zichtbaarheid vergroten en meer erkenning krijgen voor jouw successen?
Ik help je om je bewust te worden van je eigen kwaliteiten en prestaties. Je leert deze meer te laten zien op een manier die bij jou past. Hierdoor wordt je zichtbaar en kun je een duidelijke stempel drukken op je omgeving.

Wanneer persoonlijke coaching?

  • Als je steeds tegen dezelfde belemmerende factoren aanloopt
  • Als je vastzit in werk, relaties of gezondheid en niet weet hoe je dit patroon kunt doorbreken
  • Als je steeds in dezelfde valkuilen stapt en hier inzicht in wil krijgen
  • Als je antwoorden zoekt op vragen als: wie ben ik, wat kan ik, en wat wil ik?
  • Als je je communicatievaardigheden wilt verbeteren
  • Als je meer zelfvertrouwen wilt

 • Hoe persoonlijke coaching werkt

  Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jouw coachvraag. Op basis van dit gesprek beslis je of je samen met mij aan jezelf wil werken. We stellen leerdoelen vast en leggen deze vast in een coachplan. Het coachplan is de weg die je volgt voor het leer- en ontwikkelingsproces. Indien nodig kunnen we tijdens het proces de route bijstellen en de doelen aanpassen.

 • Het traject

  De duur van het coachtraject hangt af van de coachvraag. Gemiddeld zijn circa acht sessies nodig. Een coachgesprek duurt tussen de 60 en 75 minuten. Uiteraard bespreken we de vorderingen tussentijds en passen we zo nodig de duur van het traject aan. De coachsessies vinden plaats in mijn kantoor bij Lokaal5, aan de Kerkenstraat 5 in Silvolde.

 • Het resultaat

  Persoonlijke coaching is een persoonlijk proces. Het hangt voor een groot deel van jezelf af hoe het ontwikkelingsproces verloopt. Hoe meer je écht met jezelf en je leerdoelen bezig bent, hoe meer je eruit haalt.

Over Coaching Aanzet

Coaching Aanzet is aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en gecertificeerd coach bij de NOLOC. Ik ben in staat om vlot het vertrouwen te winnen en vind integriteit belangrijk.
Mijn aanpak is helder, professioneel en vriendelijk maar stevig. Ik werk op basis van gelijkwaardigheid, zal confronteren waar nodig, ik spiegel en open je ogen.
Het is mijn kwaliteit een setting te creëren waarin veiligheid en openheid belangrijk zijn.

Coaching Aanzet werkt met verschillende methodieken zoals onder andere: RET, GWC (geweldloze communicatie), TA (transactionele analyse) en Oplossingsgericht coachen.

Een rugzak vol mogelijkheden, maar altijd zoekende naar wat past bij jou.

Neem contact op voor een kosteloos kennismakingsgesprek >>