Over mij

Ruim 25 jaar werkte ik in het Montessori-basisonderwijs. Een aantal jaren geleden besloot ik dat het tijd was voor verandering. Tijdens deze periode ontdekte ik dat ik het fijn vind om anderen te inspireren en te motiveren.

Als coach help ik je om het beste uit jezelf te halen. Naast de gesprekken gebruik ik hiervoor goed gefundeerde tests en analyses, zoals DISC en TMA.
Mensen komen bij mij omdat ze loopbaanvragen hebben, last hebben van stress of andere problemen. Ook werk ik graag met jongeren die niet weten welke opleiding passend is of andere problemen ervaren tijdens de studie.

Ik werk graag met teams op de werkvloer. Door inzicht te geven in de kwaliteiten, drijfveren en voorkeuren van de teamleden bevorder ik de samenwerking.
Naast mijn werk als coach ben ik docent bij Balansgroep en begeleid ik cursisten die de registeropleiding tot Professioneel Coach volgen.

Mijn aanpak is helder, professioneel en vriendelijk maar stevig. Ik werk op basis van gelijkwaardigheid, zal confronteren waar nodig, ik spiegel en open je ogen. Het is mijn kwaliteit een setting te creëren waarin veiligheid en openheid belangrijk zijn.
Een gedegen basis als coach vind ik belangrijk. Ik heb dan ook een rugzak aan methodieken om jou vooruit te helpen, maar ik zoek hierbij altijd naar wat het beste bij jou past.
Ik vind het belangrijk om me te ontwikkelen en volg regelmatig bijscholingen, opleidingen en cursussen. Dit alles met één doel: bijdragen aan het geluk van anderen door te investeren in persoonlijke ontwikkeling.

“Gabrielle is een rustige en fijne coach die je een helpende hand biedt om alles op een rijtje te zetten zodat je verder kunt en richting kunt geven aan je loopbaan.”
“Door Gabriëlle’s persoonlijke begeleiding en menselijke benadering is het prettig om met haar samen te werken.”

“De gesprekken, de handvatten en vooral het ontdekken wie ik eigenlijk ben, hebben mij enorm vooruit geholpen.”

Professioneel Coach
Ik heb de Post-HBO ‘Registeropleiding tot Professioneel coach’ bij Balansgroep in Driebergen gevolgd. Een opleiding met een stevige theoretische basis en veel praktijkopdrachten. Bij Balansgroep heb ik vervolgens de module stresscounseling gevolgd om mijn kennis rondom stress te verbreden.

Studiekeuzecoach
Een goede studiekeuze maken kan heel moeilijk zijn. Als studiekeuzecoach geef ik jongeren inzicht in zichzelf en de wereld van opleidingen en beroepen; goed onderbouwd door coachgesprekken en analyses.

DISC Trainer
DISC brengt voorkeursgedrag en -communicatie in kaart. Hiermee breng je je eigen voorkeuren in verschillende omgevingen in beeld. Hierdoor krijg je meer inzicht in jezelf; wat motiveert jou en waarom maak je bepaalde keuzes.

TMA Professional
Een TMA talentenanalyse geeft een goed beeld van je drijfveren, talenten en motivatie. TMA helpt mensen hun talenten te ontdekken en ontwikkelen zodat ze effectiever en gelukkiger in werk worden. TMA maakt loopbaankeuzes overzichtelijk door een concreet inzicht in talenten en competenties.
TMA Teamprofessional Mensen hebben allemaal kwaliteiten, maar hoe maak ik er een team van? De TMA meet en maakt inzichtelijk wat een team motiveert. Interessant om hier samen met het team mee aan de slag te gaan en het inzicht dat ontstaat op zowel teamniveau als op individueel niveau bespreekbaar te maken. In deze teamtrainingen werk ik samen met collega Bregje Verschaeren.

NOLOC erkend Loopbaan Professional
Ik ben erkend Loopbaan Professional en sta geregistreerd bij de NOLOC.

Onze coaches en trainers

Bregje Verschaeren

Bregje Verschaeren is oprichter van CoachPraktijk Twente. Ze is werkzaam als personal coach, loopbaan coach, docent en trainer en door NOLOC erkend als coach professional. Daarnaast is ze docent van de Registeropleiding tot Professioneel Coach bij Balansgroep en traint ze bij verschillende organisaties.
De mens is haar grote drijfveer. Al van jongs af aan wilde ze met mensen aan de slag, ondersteunen, motiveren, activeren; van betekenis zijn. Als coach is ze in staat het beste uit de ander naar boven te halen. Ze is sensitief, kan goed luisteren en motiveren. Met veel plezier begeleid ze mensen in groei en ontwikkeling. Soms loop je vast, weet je niet goed welke kant je op wilt of vind je het spannend de stappen te zetten om je droom te realiseren. We moeten steeds langer werken, daarom is het nog belangrijker dat je iets doet waar je blij van wordt.

Training

Bregje geeft trainingen voor verschillende organisaties, zoals communicatie trainingen en persoonlijke effectiviteit. Daarnaast traint ze groepen van de Registeropleiding tot Professioneel Coach van Balansgroep. Als trainer begeleid ze de studenten met veel plezier tijdens hun jaaropleiding.

Bij Coaching Aanzet is Bregje werkzaam als DISC trainer en geeft ze verschillende andere workshops. Ze is gecertificeerd DISC trainer en werkt graag met deze methodiek. Het DISC model brengt voorkeursgedrag en –communicatie in kaart. DISC geeft inzicht in waarom we doen wat we doen. DISC meet door middel van een assessment diverse aspecten.


Ruud Schraven

Ruud Schraven is arbeidsmarkt expert. Hij is werkzaam als sollicitatie- & netwerktrainer, arbeidsbemiddelaar en coach voor outplacement. Inmiddels werkt hij meer dan 25 jaar met heel veel plezier in het vak. Een coach die mensen aan (ander) werk helpt.
Het inspireert hem om met mensen om te gaan, te praten over wat mensen bezighoudt, hun motiveert. Samen te onderzoeken en te ondervinden naar datgene waar men echt voor wil gaan. Het is prettig om meer over jezelf te weten te komen. Daar waar je hart ligt. En waar je goed in bent.
Ruud begeleid mensen rekening houdend met de actualiteit van de lokale en regionale arbeidsmarkt. Vanaf het eerste contact zoeken we samen op jouw arbeidsmarkt naar geschikte werkzaamheden en banen. Samen aan de slag gaan is vooral ook erg leuk. En natuurlijk heb je daar niet alleen nu, maar ook in de toekomst heel veel profijt van.

Arbeidsmarktbemiddeling

Voor Coaching Aanzet werkt Ruud als arbeidsmarktadviseur. Hij richt zich op bestaande vacatures, maar ook op plaatsingsmogelijkheden bij bedrijven die niet direct vacatures hebben. Met een groot netwerk en kennis van de regio kan hij je hierin goed begeleiden.

 

Hier vind je Coaching Aanzet

Coaching Aanzet
gevestigd in Lokaal5
Kerkenstraat 5
7064 BH Silvolde

E: info@coachingaanzet.nl
M
: +31 6 10208708

KVK: 64371999
BTW: NL163459034B01