Individuele TMA Talentenanalyse

Je bent het meest effectief, succesvol en gemotiveerd als je werk doet dat dicht bij je ware aard ligt.

Coaching Aanzet gebruikt de TMA Talentenanalyse om drijfveren, talenten en daarmee motivatie te meten.

De test meet 22 drijfveren en 44 talenten. De uitslag geeft je inzicht in de ontwikkelbaarheid van 53 TMA Competenties. Het geeft informatie over je persoonlijkheid en talenten en is ontwikkelingsgericht geschreven. Daarnaast geeft TMA adviezen over de ideale werkomgeving, leer- ontwikkelstijl en de aanleg voor 53 competenties.

De TMA wordt ingezet tijdens alle loopbaantrajecten bij Coaching Aanzet maar je kunt de test ook individueel doen, gecombineerd met één coachsessie waarin we de uitslag bespreken.

TMA helpt je om je talent te ontdekken en te ontwikkelen, zodat je gelukkiger en effectiever in je werk wordt.

  • Voorbereiding & invullen test

   We bepalen in welke competenties je inzicht wilt krijgen. Je maakt de test online, dit duurt ongeveer een uur. De vragen bestaan uit stellingen en gedragsitems waarbij je telkens moet kiezen welke het beste bij je past. Er is geen goed of fout, je hoeft je niet voor te bereiden op de test. Sterker nog; voorbereiden zou de testuitslag kunnen beïnvloeden en dan krijg je geen goed beeld.

  • Coachsessie

   Tijdens de coachsessie bespreken we het rapport; de resultaten en competenties.
   Je ontvangt het rapport en een uitgebreide samenvatting per mail.

  • Voor wie?

   Een TMA Talentenanalyse is geschikt:
   • Bij de selectie en beoordeling van medewerkers
   • Bij studiekeuzetrajecten en beroepskeuzevraagstukken
   • Bij reïntegratietrajecten

  • Het resultaat

   Door deze test heb je inzicht in talenten, drijfveren en daarmee motivatie. TMA helpt mensen hun talenten te ontdekken en ontwikkelen, zodat ze effectiever en gelukkiger in werk worden. TMA maakt loopbaankeuzes overzichtelijk door een concreet inzicht in talenten en competenties.
   Het geeft je inzicht in welke competenties je kunt ontwikkelen.


  Over Coaching Aanzet

  Praktijk Coaching Aanzet is aangesloten bij de NOBCO en erkend door de NOLOC. Onze coaches zijn erkend door de NOLOC. De coaches zijn tevens DISC en TMA Professional en daarmee gecertificeerd om de DISC-analyse en Talentenanalyses af te mogen nemen en te mogen bespreken.

  De coaches zijn in staat om vlot het vertrouwen te winnen en vinden integriteit belangrijk. Onze aanpak is helder, professioneel en vriendelijk, maar stevig. Wij werken op basis van gelijkwaardigheid, zullen confronteren waar nodig, we spiegelen en openen je ogen. Dit doen we vanuit een setting waarin veiligheid en openheid belangrijk zijn.

  Neem contact op voor een afspraak >>